“脑残” 的定义

Your brain has two parts: the left & the right. Your left brain has nothing right, and your right brain has nothing left。

留下评论

Filed under 笑里藏刀, 网上原创, 开心一笑

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s